Tarieven

  • Het tarief voor het inhuren van een Zonnemaatje is € 29,85 (excl. btw) per gewerkt uur. Voor onze diensten geldt een minimale afname van 2 uur aaneensluitend.

Wel/niet BTW in rekening
Als u onze diensten afneemt op basis van een zorgindicatie dan brengen wij over deze diensten en ook over eventuele meeruren die u particulier afneemt geen omzetbelasting in rekening. Als u geen zorgindicatie heeft, zijn wij verplicht 21% omzetbelasting in rekening te brengen.

  • Voor de avonden en weekenden hanteren wij een toeslag van 20%.
  • U krijgt maandelijks een urenoverzicht met de daarop vermelde kosten.
  • Voor woon-werkverkeer vragen wij een vergoeding van € 0,19 per km. Om deze kosten laag te houden selecteren wij zoveel mogelijk een Zonnemaatje die bij u in de buurt woont.
  • Tenzij gebruik kan worden gemaakt van uw eigen vervoermiddel voor een activiteit buitenshuis, vragen wij een onkostenvergoeding voor vervoer van        € 0,25 per km.
  • U betaalt zelf (ook voor de Zonnemaatje) de kosten voor activiteiten en kosten zoals toegangskaartjes voor een bioscoopbezoek of versnaperingen onderweg.
  • De partners / (Zzp) zelfstandigen waarmee we samenwerken, zoals: (BIG geregistreerd) verpleegkundigen, kappers, schoonheidsspecialisten en klusservice diensten hebben ieder een eigen tarief. De tarieven zijn op aanvraag.

 

Betaling

  • U krijgt van ons eenmaal per 4 weken een factuur op basis van een uren en kostenoverzicht. Deze betaalt u zelf of uit uw Persoons Gebonden Budget.

 

Een Persoonsgebonden Budget (PGB) is een bedrag waarmee u zelf zorg en ondersteuning kunt regelen. U kunt op basis van een indicatie voor dit budget in aanmerking komen. De aanvraagprocedure verschilt per situatie. Via de gemeente is er een PGB (WMO) voor hulp bij de dagelijkse activiteiten. Voor verpleging en persoonlijke verzorging thuis wordt de PGB via de Zorgverzekeringswet (Zvw) geregeld. Voor mensen die langdurige intensieve zorg thuis nodig hebben en niet opgenomen willen worden in een zorginstelling is een PGB vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) mogelijk.

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij een eventuele aanvraag.

Zonnig Moment

Zandstraat 23 A

4101 EC Culemborg

 

T. 0345 77 88 52

M. 06-11179198 

info@zonnigmoment.com